Polítiques de família

20N. Dia Internacional de la Infància

El Consell d'Infants es compromet per un medi ambient sa i sostenible.
20N. Dia Internacional de la Infància
El Consell d'Infants té molt a dir.

Com ja sabreu, el Consell d’Infants es va comprometre a dur, a les seves respectives tutories, les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infància.
En la setmana prèvia al 20 de novembre, es van posar ja en marxa activitats i tallers des de les escoles per estimular la reflexió entorn als drets dels infants, sobre la seva importància i la necessitat de vetllar i reivindicar el seu compliment.
  • L’arbre dels compromisos.
  • Art amb materials reciclats.

Aquestes activitats impulsades per les nenes i els nens del Consell d’Infants, estaven estretament relacionades amb el darrer dret reivindicat en el manifest que entre tots vam elaborar, amb la tria dels drets que consideraven principals o prioritaris: el dret a una identitat; el dret a la salut i als serveis sanitaris; el dret a expressar la nostra opinió i a ser escoltats; el dret al joc i al descans; el dret a la intimitat; i el DRET A UN MEDI AMBIENT SA I SOSTENIBLE.

Per altra banda, la Natàlia i el Jan, presidenta i vicepresident del Consell d’Infants de Cornellà, van participar en el programa L’Entrevista de Radio Cornellà on van parlar tant d’aquestes activitats conscienciades amb la cura del medi ambient i explicant en què consisteix el propi òrgan de participació infantil.
Ara, però, s’acosta el 30 de novembre, el Dia Internacional de la Ciutat Educadora! Una data que des de Cornellà també celebrem perquè la nostra ciutat té aquest reconeixement atorgat per l’AICE, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores.