Polítiques de família

El Consell d'Infants i la "Campanya de Reutilització i Reciclatge per evitar l'ús dels plàstics"

El Consell d'Infants realitza a les aules la Campanya de Reutilització i Reciclatge per evitar l'ús dels plàstics, un debat del Consum responsable i accions a favor del clima.
El Consell d'Infants i la "Campanya de Reutilització i Reciclatge per evitar l'ús dels plàstics"
Mostra d'uns dels cartells amb consells per ser més ecològics

El Consell d’Infants de Cornellà, juntament amb la participació dels nois/es de 5è i 6è de les escoles a les que representen, ha realitzat a les aules durant aquest mes de febrer i març la Campanya de Reutilització i Reciclatge per evitar l’ús dels plàstics”. Amb l’objectiu de crear un debat del Consum responsable i accions per el clima, s’han elaborat cartells, murals, power points, maquetes, amb eslògans i motius per a reciclar i consells per a ser més ecològics.

A partir de la proposta de la UNICEF per treballar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) on Salut i Medi Ambient van de la ma, el Consell d’Infants ha centrat els seus esforços en treballar el consum responsable, donant idees per tal de reduir la generació de deixalles a partir de les 3R ( reduir, reutilitzar i reciclar ).

Qüestions com “Per què és important reciclar”, “Què podem fer nosaltres com a nens/es”, o eslògans com “No contaminem i tot ho salvarem” o “Reciclem o Patirem”, es podem veure en els murals realitzats i ens inviten a la reflexió.