Polítiques de família

Ràdio Cornellà emetrà demà divendres una entrevista del Consell dels Infants

Serà a les 13.30h per a reflexionar sobre la commemoració d'aquest any del Dia Internacional de la Infància
Ràdio Cornellà emetrà demà divendres una entrevista del Consell dels Infants
Fotografia de l'activitat del Dia del Dret dels Infants a l'escola Ignasi Iglesias

El passat dijous 3 de desembre, els nens i nenes del Consell d’Infants es van tornar a reunir, de manera virtual, per a comentar els seus treballs al voltant de la celebració del DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA, que es commemora el 20 de novembre.

Enguany, la celebració ha vingut marcada pels canvis en la nostra forma de vida i la manera de relacionar-nos a causa de la COVID, i és per això que la commemoració del 20 de novembre s’ha fet a cada escola i a cada aula d’una manera especial. Sota el lema comú “Omplim les aules de drets”, els nois/es ens han explicat com s’han treballat els drets dels infants a l’aula, quins consideraven més importants o rellevants, quins compromisos urgents cal prendre per a protegir els infants i quins valors hi ha darrere de cada dret. I per tal de fer evidents aquests drets, s'ha realitzat un taller d’uns ocells que sobrevolaven les aules mostrant les lleis en defensa dels infants escollides per cada nen/a.

També es va fer una lectura del manifest que el Consell d’Infants va elaborar per a la celebració, remarcant els drets que consideraven prioritaris.

I ens va visitar Ràdio Cornellà, que va donar veu als infants per explicar a tota la ciutadania com s’havia celebrat aquest any la commemoració dels Drets dels Infants. Aquesta entrevista s'emetrà demà divendres, a les 13.30h.