Polítiques de família

Tornen les trobades virtuals de l’Espai Nadó

L’Espai Nadó Municipal Teresa Majem reprèn les trobades virtuals sobre criança el pròxim dimarts 27 d’octubre a les 11:00h. Aquestes trobades estan dirigides a famílies empadronades a Cornellà amb infants de 0 a 9 mesos. Les trobades, que són setmanals i que estan conduïdes per professionals de l’educació en petita infància, serveixen com a eina per a pares i mares per a resoldre dubtes, compartir inquietuds i escoltar les experiències d’altres famílies sobre l’educació dels nadons i sobre la criança, en general.

En aquestes trobades virtuals també s’ofereix suport i acompanyament de professionals experts en diversos temes sobre el desenvolupament i la salut dels més petits. És un servei gratuït i pensat per a donar suport a les famílies durant els primers mesos dels seus fills i filles, principalment per als pares i mares primerencs; però també per a la resta de persones que necessiten compartir les seves experiències i relacionar-se amb altres pares i mares. El gran avantatge d’aquests contactes virtuals és la comoditat de poder connectar-se des de casa, sense desplaçaments.

Per a poder participar en aquestes trobades virtuals setmanals, cal inscriure’s prèviament a través de l’e-mail EEFLaTrepa@aj-cornella.cat. Un cop acceptada la inscripció, les persones inscrites rebran un link per a accedir a la connexió.