Màxima FM i la Cadena 40 Principales s'estrenen a la programació Jove de la Festa Major del Corpus 2009

Màxima FM i la Cadena 40 Principales s'estrenen a la programació Jove de la Festa Major del Corpus 2009

Maxima Outdoor Session, el divendres 12 de juny, i el Concert de Pignoise recomanat per 40 Principales, el dissabte 13 de juny, a l'exterior del parc Esportiu Llobregat

La Festa Major de Cornellà de Llobregat, el Corpus, arriba aquest 2009 amb importants novetats respecte a edicions anteriors. Per primer cop, es compta per a la celebració amb l’emissora musical Maxima FM que, divendres 12 de juny, participarà a les festes amb una sessió multitudinària de música dance a l’aire lliure.

El dissabte 13 de juny, el grup Pignoise serà el protagonista del concert recomanat per 40 Principales emmarcat també dins la gran celebració de la ciutat.

Tant la Maxima Outdoor Session com el concert de Pignoise tindran lloc al recinte exterior del Parc Esportiu de Cornellà i l’accés serà gratuït.

Aquest any s’ha iniciat una col·laboració amb l’emissora Maxima FM que s’ha concretat en la realització d’un gran espectacle musical que, sota el nom de Outdoor Maxima Session posarà de manifest la força que actualment té la música dance. Maxima Outdoor Session es configura com una gran sessió de música dance multitudinària adreçada a un públic jove amb la participació de Hinojosa & Zambrano i Abel Almena com a dj’s convidats per l’emissora.

Dissabte 13 de juny: concert Pignoise amb la col·laboració de 40 Principales.

La nit de dissabte 13 de juny, el recinte exterior del Parc Esportiu es tornarà a convertir en una festa. Cornellà acollirà el concert de Pignoise recomanat per 40 Principales. El concert estarà presentat per una de les figures més rellevants de l’emissora, Tony Aguilar, que també serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major. Prèviament a aquest concert, està previst que actuï el grup local Moonday.

Pignoise es va iniciar al 2003, però no va ser fins el 2006 que va donar el salt amb el tema ”Nada que perder”, escollit com a sintonia principal d’una sèrie de televisió. Avui, Pignoise estan consolidats per mèrits propis a la nova escena del punk-rock patrio, gràcies a la seva energia i a uns textos que conten encontres i desencontres generacionals.

Us convidem a assistir a la RODA DE PREMSA que comptarà amb la presència d'Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, i Josep Mª Girona, director de Ràdio Barcelona-Cadena SER i que es realitzarà dimecres 10 de juny, a les 9.15 hores, a l'edifici Can Vallhonrat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Plaça de l'Església s/núm.)

Cornellà de Llobregat, 9 de juny de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar