'Concèntrica. Mirades fora d'òrbita' presenta avui els projectes audiovisuals més destacats de la ciutat

'Concèntrica. Mirades fora d'òrbita' presenta avui els projectes audiovisuals més destacats de la ciutat

Avui dijous, 5 de novembre, té lloc la presentació d'una nova edició de 'Concèntrica. Mirades fora d'òrbita', el programa que l'Ajuntament de Cornellà ofereix de suport i difusió de les arts audiovisuals. Tindrà lloc al Castell de Cornellà, a partir de les 19 hores.

L'acte de presentació estarà acompanyat de diverses activitats més: la presentació del portal de cinema fantàstic "JUDEX"; del mapa virtual d'històries de la ciutat "CdeCornellà"; del XIII Concurs Nacional de Cinema Amateur Ciutat de Cornellà; i una projeccció de curmetratges de ficció de la xarxa de difusió MECAL (Festival Internacional de Curtmetratge de Barcelona).

'Concèntrica. Mirades fora d'òrbita' és un projecte d'activitat continuada i obert a la ciutadania, al qual es vinculen nombroses iniciatives de caire audiovisual i artístic de particulars, entitats, i del propi Ajuntament. En aquesta jornada es donen a conèixer algunes de les activitats més destacades que es troben ara mateix en funcionament.

Per a més endavant, la programació 'Concèntrica' d'aquesta tardor també acull cites com la presentació a la ciutat del documental "Querida Da. Elena", dirigit per Josep Rovira, el 13 de novembre. El 19 de novembre, es presentarà el documental "Venid a las cloacas. La historia de la Banda Trapera del río", de Daniel Arasanz. I el 18 de desembre, es projecta un tercer documental dedicat a la fàbrica Siemens.

A més, estan en funcionament cursos formatius, projectes com el Banc de Memòria Audiovisual, el Catàleg Visual d'Artistes, o el cicle "El Cinema i la Memòria".

'Concèntrica. Mirades fora d'òrbita' és un projecte de caràcter comunitari que aglutina creadors, teixit associatiu, comunitat educativa, espais d'exhibició, equipaments i mitjans de comunicació per implicar-los, interelacionar-los i familiaritzar-los amb la imatge i les noves tecnologies.

Programació tardor 2009 i més informació sobre el projecte a la web www.cornella.cat

Cornellà de Llobregat, 5 de novembre de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00