Les Nits d'Estiu omplen Cornellà d'activitats musical i d'oci

Les Nits d'Estiu omplen Cornellà d'activitats musical i d'oci

Més de  trenta actuacions a l’aire lliure i gratuïtes conformen la programació cultural i musical d’estiu

L’oferta de concerts a espais emblemàtics com Can Mercader o el Castell es completa amb les aportacions de col·lectius i entitats de la ciutat

28.06.2019

Cornellà estrena aquest divendres la seva programació musical i cultural d'estiu. Les Nits d'Estiu porten tota mena d'activitats culturals a espais emblemàtics de la ciutat, com el Castell, el parc de Can Mercader o la plaça de Catalunya, sumant una trentena llarga d'opcions per gaudir, i pràcticament totes gratuïtes.

El parc de Can Mercader donarà el tret de sortida amb les actuacions de Muyayo Rif i Xeroots (divendres 28 de juny), per seguir amb la banda valenciana Mafalda i Deceleratrix (5 de juliol). Dani Flaco, amb El Globo com a teloner, serà la proposta del 12 de juliol, per acabar amb els Big Mouthers Covers i Los Wishas, el divendres 19 de juliol. Concerts tots ells gratuïts, i propostes molt variades al mig del parc per refrescar les caloroses nits de l'estiu que acaba de començar.

El Castell de Cornellà es dedica habitualment a concerts de música de petit format que aprofiten l'impactant escenari del seu pati, els dijous a la nit. És el cas d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach (4 de juliol), l'espectacle Òpera Secreta amb Joan Martínez Colás i Laia Camps (11 de juliol), el concert líric de Carles Pachón i Josep Buforn del cicle 'Música als Castells' (18 de juliol) i Karabash (25 de juliol). El mateix espai, però amb estils musicals lleugerament diferents, els dimecres rep els ritmes de The Teasers (10 de juliol), Flamenc Boogie Projecte Combo (17 de juliol) i el cantautor Jordi Gómez (24 de juliol).

El Castell també acollirà els dissabtes les 'Nits de l'Agrupa', activitats organitzades per l'Agrupació Sardanista de Cornellà que s'incorporen a la programació, així com el festival Dansafolk (dies 27 i 28 de juliol) dedicat a les músiques i danses tradicionals dels Països Catalans.

Activitats a les places i cinema a la fresca

La plaça de Catalunya es converteix durant quatre dimecres en un gran cinema a l'aire lliure, amb les projeccions de Coco (3 de juliol), Wonder (10 de juliol), Toc Toc (17 de juliol) i El Pasajero (24 de juliol), a banda que aquesta mateixa setmana, el dissabte 29 de juny, acollirà la XX Fira de la Solidaritat per a la Cooperació.

A destacar que repeteix a la programació el St. Ildephon's Festival, una proposta estrenada l'any passat centrada en la música, les activitats familiars i la gastronomia dels food trucks a un espai entre els coneguts interblocs del barri de Sant Ildefons, que en aquesta ocasió tindrà dues cites, el 6 i el 12 de juliol.

També hi haurà espai per a actuacions a la plaça de la Sardana, amb el folk-rock de La Puça (13 de juliol) i el teatre d'impovisació de l'Impro Horror Show a la plaça del Pallars (20 de juliol), així com el Can Mercader Festival, que serà al parc de Can Mercader el 13 de juliol, i està orientat a la música heavy metal.

La programació es completa amb les aportacions de diferents entitats i col·lectius ciutadans, a més de les ja mencionades que organitza l'ASC. És el cas de la presentació del Jazz & Beer (6 de juliol al parc del Canal de la Infanta) o la proposta reggae del Jam In Fest (20 de juliol, Camp de les Aigües).

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de l'espectacle del festival Dansafolk del dissabte 28 de juliol.

 

Per a més informació: http://www.cornella.cat/ca/NitsDestiu.asp

 

 

 

 


Cornellà de Llobregat, 28 de juny de 2019
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00