Cornellà promou un oci alternatiu i saludable per als joves amb les Nits Insòmnia

Cornellà promou un oci alternatiu i saludable per als joves amb les Nits Insòmnia

Fins al 10 de juliol, els carrers de la ciutat i equipaments que obren especialment les portes acullen durant les nits del cap de setmana una dotzena propostes lúdiques i educatives adreçades a joves

El programa d'oci nocturn 'Nits Insòmnia' es desenvolupa entre mes de juny i l'11 de juliol amb novetats com dos recorreguts nocturns per la vora del riu, una nit de lectures a un jardí, o una ginkana per la ciutat que inclourà la gravació d’un flashmob.

'Nits Insòmnia' està adreçat als joves entre 16 i 35 anys i té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat. Des de les deu de la nit fins a les dues de la matinada, tothom que hi participi podrà gaudir de diferents activitats de caire cultural i esportiu de forma totalment gratuïta. Prop de vint entitats de la ciutat col·laboren en l’organització del programa, que ja és el quart any que es realitza.

Imatge d’un taller de risoteràpia.
Entre les activitats que hi ha programades per als propers dies, destaca un recorregut en bicicleta per Cornellà i la vora del Llobregat, el divendres 18 de juny; una nit esportiva a la piscina de Can Mercader (amb sessions dirigides, aquagym, musicaigua, torneigs de bàsquet i futbol7), o la ginkana nocturna que es realitzarà la nit del 10 de juliol per tota la ciutat, com a cloenda.

Més detalls sobre les activitats i les inscripcions a: www.cornella.cat/ca/NitsInsomnia2010.asp

Cornellà de Llobregat, 16 de juny de 2010

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00