Dilluns s’inaugura la 3a Universitat d'Estiu de les Dones amb la intervenció del president José Montilla

Dilluns s’inaugura la 3a Universitat d'Estiu de les Dones amb la intervenció del president José Montilla

L’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona ofereixen els cursos en el marc de ‘Els Juliols’, els cursos d’estiu de la UB

El president de la Generalitat, José Montilla, obrirà dilluns 12 de juliol la 3a Universitat d’Estiu de les Dones, que organitzen conjuntament la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Cornellà. L’acte tindrà lloc al Citilab de Cornellà a partir de les 11 hores.

La Universitat d’Estiu de les Dones és una programació en el marc de ‘Els Juliols’, els cursos d’estiu de la UB. Enguany, l’oferta acadèmica de la Universitat d'Estiu de les Dones es composa de quatre cursos: "Dones i ciutat", coordinat per Núria Benach; "Dones i mitjans de comunicació", coordinat per M. Helena Gaya; "Dones per la pau en conflictes armats internacionals", que coordinaran Lola G. Luna i María Eugenia Blandón; i "La violència masclista i les seves implicacions quotidianes", a càrrec de Trinidad Donoso, totes elles personalitats de reconegut prestigi en el seu àmbit professional i de recerca.

El programa acadèmic es desenvolupa entre el 12 i el 16 de juliol i s’acompanya de diverses activitats complementàries. La participació a la Universitat d'Estiu de les Dones és oberta a tothom, no cal complir cap requisit. A més, els cursos poden ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció per l’alumnat universitari.

Inauguració de la 3a Universitat d’Estiu de les Dones
Dilluns, 12 de juliol – 11.00 hores
Citilab Cornellà – Plaça de Can Suris s/núm.

 

Cornellà de Llobregat, 9 de juliol de 2010

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00