CORPUS 2010: CORNDEFOC

Colles i bèsties de foc de la ciutat. Llançament de la fogonada d’inici de festes des de l’Ajuntament.     

Participants: Diables de Cornellà, Colla Cua del Drac, Diables de Terrassa, Cornut de Cornellà, Diables de Casablanca de Sant Boi, Drac Enforcat de Cornellà i Diables de Cua.

Recorregut: Ajuntament, C/ Mossèn Jacint Verdaguer, plaça  de Lluís Companys,  C/ Rubió i Ors, rambla d’Anselm Clavé i final davant l'Ajuntament.

Lloc: Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

CONSELLS PER AL BON FUNCIONAMENT DEL CORNDEFOC:

•    Ens hem d'informar bé dels llocs per on passarà el correfoc i hem de seguir les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre, perquè la participació en el correfoc sigui una festa completa.

•    La roba més idònia per participar en un correfoc és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que ens agafin fort els peus.

•    Si per qualsevol circumstància se t'encén la roba, tira't a terra i rodola per apagar les flames. Sobretot, no corris, perquè les flames s'escamparien i serien més virulentes.

•    Hem d'esperar la comitiva del correfoc en carrers amples i evitar, en la mesura que ens sigui possible, les aglomeracions i els taps de la gent.

•    Hem de col·laborar amb l'organització no demanant aigua als veïns. Així evitarem taps i relliscades i també evitarem que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se.

•    Perquè no hi hagi accidents, hem de treure del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc, com, per exemple, els testos amb plantes, les bosses d'escombraries, les taules, les cadires, etc.

•    Hem d'enretirar els nostres vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc, perquè la gent no hi pugui prendre mal i perquè no es produeixin desperfectes en els cotxes.