Escenaris a tots els barris i propostes per a totes les edats al Corpus 2010

El gruix de la festa major del Corpus se celebra del 3 al 6 de juny. Ciutadans i visitants es podran divertir amb una programació fresca, actual i renovada que té com a objectiu reforçar els elements de participació popular, estrènyer llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat. Com cada any, el programa es nodreix de la col·laboració i participació de les entitats de que any rere any es comprometen amb la ciutat i els seus valors. A tots els barris, a les seves places i als seus carrers es viurà amb intensitat una festa pensada i confeccionada per a tots els públics, gustos i edats: més de mig centenar d’activitats per divertir-se i compartir.

Com sempre el pregó marcarà l’inici d’un cap de setmana replet d’activitats. Aquest any, Miguel Ángel Sánchez, ‘Morfi’, cantant de la ‘Banda Trapera del Río’, serà l’encarregat de realitzar-lo i d’encendre una nova flama perquè el Corndefoc ens indiqui que el Corpus ja ha arribat (21.15 h a la Plaça de l’Ajuntament).

Com sempre, la plaça de Catalunya serà el centre neuràlgic i de referència dels principals concerts del Corpus, que protagonitzaran Macaco, Kiko Veneno o la nit de revival amb The World of Abba. Aquest any també es manté la fórmula d’un Espai Jove en col·laboració amb la Cadena Ser, a l’exterior del Parc Esporiu Llobregat, que oferirà una nit de DJ’s de l’emissora Màxima FM i el concert del grup Despistaos. Tots els concerts són d’accés gratuït.

L’Ajuntament continua treballant per facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral dels ciutadans, també en temps de Festa Major. És per això que, amb la col·laboració de les AMPA de la ciutat, s’organitza, un any més, el Divendres Joc a quatre escoles de la ciutat. La proposta està adreçada especialment als pares i mares que treballen fora de la ciutat i que, per tant, no tenen festa el divendres de Corpus, que si que és festiu a Cornellà. Les activitats es faran durant l’horari lectiu, on també hi haurà servei de menjador. Per poder beneficiar-se d’aquesta proposta cal comunicar-ho prèviament als centres educatius.

Agenda Corpus 2010

Descarregar programació Corpus 2010