‘Love of lesbian’,‘The suitcase brothers’ i ‘La pegatina’ animaran les Nits d’Estiu

El primer concert serà el dia 1 de juliol amb l’actuació de la compositora, pianista i cantant, Maria Coma, que actuarà al Castell (22h) per presentar el seu primer disc “Linòleum”. La segona cita serà el dia 2 de juliol a Can Mercader (22.30h) amb els concerts del grup de rock “Nada Suite” i “Love of Lesbian”, un grup català de pop-rock indie que portarà els ritmes més avantguardistes.

El 8 de juliol el Castell (22h) acollirà a “The suitcase Brothers” una banda que desenvolupa la seva música en els blues rural i acústic i que té en el seu repertori temes tradicionals i versions de clàssics. El dia 9, la segona trobada al Can Mercader. El protagonista serà el grup “La Pegatina”, amb un estil de música desenfadada per ballar, amb elements de rumba amb molta frescor (23.30h). Els ritmes més ètnics arribaran de la mà de Nino Galissa el 15 de juliol amb un concert al Castell (22h), on també, el 22 de juliol hi haurà un concert líric.

El Parc de la Infanta s’estrenarà el 10 de juliol amb un concert del grup D’Anea i el 17 de juliol al mateix escenari, actuarà la banda de música del Prat de Llobregat. A més, al Parc de la Infanta es programaran sessions de cinema a la fresca els dies 9 i 16 de juliol (22h).

A més de la programació principal, les Nits d’Estiu es desenvolupen en altres espais de la ciutat i organtizades per diverses entitats i institucions, com el Museu Agbar, o el Festival Dansafolk.

Es pot consultar la programació completa a la web.