Més Nits d’Estiu refrescants amb ‘The suitcase brothers’ i ‘La pegatina’

La programació de les Nits d’Estiu 2010 continuan amb moltes propostes per a tots els públics. El dia 7 els joves poden gaudir al Museu Agbar d’un taller de VDJ. El 8 de juliol el Castell (22h) acollirà a “The suitcase Brothers” una banda que desenvolupa la seva música en els blues rural i acústic i que té en el seu repertori temes tradicionals i versions de clàssics.

El dia 9, la segona trobada al Can Mercader. El protagonista serà el grup “La Pegatina”, amb un estil de música desenfadada per ballar, amb elements de rumba amb molta frescor (23.30h). Els ritmes més ètnics arribaran de la mà de Nino Galissa el 15 de juliol amb un concert al Castell (22h), on també, el 22 de juliol hi haurà un concert líric.

El Parc de la Infanta s’estrenarà el 10 de juliol amb un concert del grup D’Anea i el 17 de juliol al mateix escenari, actuarà la banda de música del Prat de Llobregat. A més, al Parc de la Infanta es programaran sessions de cinema a la fresca els dies 9 i 16 de juliol (22h).

A més de la programació principal, les Nits d’Estiu es desenvolupen en altres espais de la ciutat i organitzades per diverses entitats i institucions, com el Museu Agbar, o el Festival Dansafolk.

Es pot consultar la programació completa a la web.