Més Nits d’Estiu refrescants i variades per a tots els públics

La programació de les Nits d’Estiu 2010 continuen amb moltes propostes per a tots els públics. Durant aquesta setmana es concentren activitats molt variades. Dijous 15, els més petits tenen una oportunitats de gaudir d’un taller d’estampació de roba a la Biblioteca Central (18h) i divendres a la Marta Mata (19h) haurà una trobada de contes per a adults i una sessió de cinema a la fresca al Parc de la Infanta(22h) amb la projecció de “petita miss sunshine”.

Els ritmes més ètnics arribaran de la mà de Nino Galissa el 15 de juliol amb un concert al Castell (22h), on també, el 22 de juliol hi haurà un concert líric.

Dissabte i diumenge amb molta activitat


El dissabte al Parc de Can Mercader es farà una nova edició del Can Mercader Festival amb la final del concurs de música de grups joves (21.30h). A partir de les 22.00 hores quatre opcions: una a la piscina del Parc Esportiu amb una “Nit concèntrica” per als joves, la visita teatralitzada al Museu de les Aigües, havaneres al Castell i un homenatge al cant coral al Parc de la Infanta.

A més de la programació principal, les Nits d’Estiu es desenvolupen en altres espais de la ciutat i organtizades per diverses entitats i institucions, com el Museu Agbar, o el Festival Dansafolk.

Es pot consultar la programació completa a la web.