500 serveis de transport de compra a domicili a persones amb mobilitat reduïda de Cornellà

Aquesta setmana el programa municipal d’atenció a persones amb mobilitat reduïda per fer l’entrega a domicili de les compres que pel seu volum no poden ser transportades pels mateixos usuaris arriba al seu servei 500, després de 2 anys d’activitat.

Aquest servei, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà i la Fundació Privada per a l’Atenció a Persones Dependents, en col·laboració amb l’entitat “Cornellà compra a casa” i l'Obra Social de La Caixa, és totalment gratuït, i el seu funcionament es desenvolupa a tots els establiments comercials adherits a l’entitat “Cornellà compra a casa”, que inclouen les més de 200 parades dels tres mercats municipals.

La Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents gestiona aquest servei i de forma diària atèn les peticions. En un horari establert amb els usuaris, les botigues i les parades dels mercats, es fa el lliurament de la compra, mitjançant un petit vehicle i un equip de professionals. El servei també inclou les comandes que es puguin fer a farmàcies de la ciutat i que la persona sol·licitant no pugui recollir per causa de la seva malaltia.

Aquestes prestacions s’inscriuen en el programa “Ajudes personals”  que inclouen un conjunt de serveis adreçats a persones amb problemes de mobilitat personal (gent gran, persones dependents, discapacitats...) i que es desenvolupen a partir de la Fundació Privada per a l’Atenció a Persones Dependents.