L'Ajuntament impulsa una iniciativa per a millorar el coneixement de l'anglès

Durant el pròxim curs els alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels instituts públics de Cornellà podran seguir beneficiant-se de la iniciativa de l'Ajuntament, a través de les empreses municipals PRECSA i EMDUCSA, que pretén contribuir a millorar el nivell d'anglès, mitjançant un mètode d'aprenentatge "on line", que facilita especialment entendre i parlar aquesta llengua. Es tracta d'un programa complementari de formació que es pot fer des de casa, fora de l'horari lectiu, i que aborda les quatre habilitats de l'idioma: llegir, escriure, escoltar i parlar; i el seu contingut s'adapta al nivell de cada estudiant. La metodologia combina el treball individual amb tutories telefòniques.

El cost per a les famílies és de 5 euros mensuals


Aquesta activitat formativa es pot desenvolupar a partir de setembre de 2010 i fins al mes d'agost de 2011, i es realitza en col·laboració amb els instituts públics de la ciutat que desitgin participar en aquesta iniciativa. Aquesta aposta municipal suposa destinar una inversió important, al voltant dels 100.000 euros, per a posar a l'abast dels estudiants una eina complementària per a millorar el nivell de formació en una de les matèries formatives que els últims estudis realitzats demostren que es precisa reforçar.

El cost familiar que s'ha establert és de 5 euros mensuals per alumne. Per a participar en aquest programa els alumnes han de disposar d'un ordinador amb lector de DVD i auriculars amb micròfon i la possibilitat de connectar-se a internet.

Per a inscriure's al programa és necessari emplenar el següent formulari d'inscripció, enviar-lo a dyned@aj-cornella.cat i lliurar-lo al mateix temps a la secretaria de l'institut.