Més d’un centenar d’empreses participen a una jornada d’Interrelació Empresarial

L’Auditori serà un punt de trobada dels empresaris de la ciutat gràcies a la Jornada d’Interrelació Empresarial que organitza l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Empreses Baix Llobregat.

Establir nous contactes entre empreses que obrin noves vies de negoci és l’objectiu de la jornada que tindrà lloc a partir de les 15:45h. S’espera l’assistència d’un centenar de persones vinculades a empreses de Cornellà i el seu entorn. La intenció és ampliar, reforçar i generar contactes entre empreses i crear una autèntica xarxa de relacions dinamitzant així el desenvolupament empresarial i l’activitat econòmica.

Cada empresari realitzarà una sèrie d’entrevistes per conèixer directament a altres empresaris i aprofundir en posteriors relacions comercials. Participant en la iniciativa cadascú aconseguirà un encreuament d’entrevistes breus entre industrials, empresaris, professionals diversos sent el resultat una agenda d’entrevistes i contactes personalitzada útil en el dia a dia dels seus negocis. En la jornada estaran representats l’àmbit de la construcció, l’industrial, el de distribució, serveis, restauració i oci.

Aquesta jornada s’afegeix a d’altres iniciatives impulsades per l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar l’activitat econòmica. L’Acord Social contra la crisi de l’any 2009 per impulsar l’economia local des d’una actitud pro activa i consensuada és un exemple del talant municipal. La plataforma de debat Cornellà Creació - Fòrum és altre dels exemples d’iniciatives que posen en contacte personalitats del món de l’economia amb el teixit empresarial local per tal que trajectòries d’èxit siguin un referent per al teixit empresarial. Cal afegir també, la feina feta des d’Innobaix, l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat impulsada des de Cornellà que amb la implicació d’ajuntaments, institucions i empreses impulsa actuacions amb l’objectiu donar una empenta al desenvolupament industrial de la zona potenciant el model productiu comarcal.