Gaudeix de la ciutat

Cornellà compta amb una àmplia oferta cultural d'oci i social que és multiplica els caps de setmana. Música, espectacles, esports, exposicions i oci en general es donen cita a diferents espais i ofereixen un gran nombre de propostes per gaudir en família.

Teatre, música i espectacles

La programació del Cornellà Escena configura una extensa proposta per a diferents col·lectius. Els concerts per a joves solen tenir protagonisme els divendres i dissabtes a la nit a les sales municipals com el Patronat o també a sales privades com La Fragua. També en ambients com els restaurants, es poden presenciar exposicions i concerts en petit format. La Sala Ramon Romagosa és l'espai on tenen lloc moltes representacions teatrals: els diumenges en horari matinal per a espectacles infantils i de tarda-nit per a espectacles dirigits al públic adult.

També l'Auditori de Cornellà ens apropa al món de l'espectacle amb majúscules ja que a la seva programació, principalment els diumenges a la tarda, ens porta sobre els seus escenaris obres i espectacles de primer nivell.

Esport i salut

La pràctica esportiva s'emfatitza també els caps de setmana. Poder passejar amb bicicleta o a peu pels marges del riu o ser espectador a qualsevol dels camps de futbol o pavellons esportius de la ciutat ens ofereix una altra possibilitat de gaudir del nostre temps lliure.

Les places i els parcs són també una bona alternativa de lleure familiar i en la major d'ells també per poder dur a terme pràctiques esportives, ja que hi ha zones per jugar a bàsquet o futbol i també s'han instal·lat taules de ping pong i zones de pic-nic (Parc de la Infanta i Can Mercader).

Tota l’actualitat al teu mòbil!

D’altra banda, si vols conèixer l’actualitat de Cornellà i estar al dia dels esdeveniments ara tens una nova eina per fer-ho.

A tota la ciutat s’han instal·lat a diferents tanques la imatge d’un codi bidimensional a través del qual es pot accedir a la web de l’Ajuntament des d’un telèfon mòbil amb càmera (blackberry, iphone, smartphone…). Aquesta imatge també es podrà trobar al Cornellà Informa d’octubre.

Només cal descarregar-se un programa gratuït de lector de codis QR (per exemple a www.i-nigma.mobi).