Minuts Menuts un servei pioner de guarda per a nadons

Aquest proper 7 d’octubre, es posa en marxa el nou servei Minuts Menuts, un programa  de caràcter universal que neix amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les famílies i, en especial, amb la intenció de conciliar el temps, tot facilitant un espai d’atenció directa als infants, en un entorn lúdic i de guarda de qualitat.

S’ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys per un període màxim de 3 hores continuades i de dos dies per setmana per necessitats no previstes o puntuals, amb un màxim de 10 places. No hi haurà inscripció prèvia. Es podrà reservar plaça únicament trucant per telèfon (93 376 81 29) el mateix dia.

El nou Servei s’ubica a la Nova Escola Bressol Torre Miranda, a la Plaça dels Almogàvers, 2 i restarà obert els dimarts de 16 a 19 hores i els dijous i divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores. El preu del servei és d’1€ per hora que s’abonarà a la recollida de l’infant. Les famílies hauran de dur el material necessari per a la cura de l’infant i  també lliurar a les professionals fotocòpia de la targeta sanitària i el llibre de vacunacions la primera vegada que facin ús del servei.

Aquest nou recurs educatiu i familiar és fruit del suport del departament d’ Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb el departament de Polítiques de suport a les famílies del nostre ajuntament.