La residència Teresa Duran comença a rebre els primers usuaris

La Residència Teresa Duran començarà a rebre els primers usuaris el mes d’octubre. En total acollirà 134 places residencials, 100 d’elles i 15 de Centre de Dia, concertades amb la Generalitat de Catalunya i integrades a la xarxa pública d’atenció del sistema de serveis socials.

Tenen prioritat les persones amb dret a una plaça residencial reconeguda per la Llei de la Dependència i que es trobaven en espera d’una plaça vacant.

Així mateix, totes les persones interessades en rebre informació sobre la Residència hauran de demanar cita prèvia al propi centre o trucar al telèfon: 93 375 00 10.

Una entrada en servei gradual

Actualment s’estan desenvolupant les gestions d’ingrés amb les primeres persones que han estat designades per ocupar aquestes places públiques i que aniran ingressant de forma progressiva un cop tinguin preparada tota la documentació i el seu trasllat.

Per tal de facilitar la seva posada en funcionament i permetre que els usuaris, les seves famílies i els professionals s’acomodin als espais i serveis, s’ha previst que els ingressos es facin de forma gradual, per assolir la plena ocupació a mitjans de l’any 2011.

Tots els serveis de cuina, bugaderia i neteja també es troben en funcionament per començar a acollir als primer usuaris.

Amb aquest projecte s’han creat 70 llocs de treball

La Residència Teresa Duran està gestionada per la Fundació Privada per a l’Atenció a Persones Dependents  i compta actualment amb un equip de 70 persones entre professionals sanitaris, socials, de serveis i administració que estan totalment operatius.

Aquest equipament és una de les inversions més destacades en matèria social realitzades en els últims anys a la ciutat amb un pressupost de 7,1 milions d’euros.