El 29 d’octubre s’inicia una nova temporada del CornellàCreació Fòrum

El director general de La Caixa, Joan Maria Nin, inaugura el nou programa de ponències periòdiques de la plataforma CornellàCreació Fòrum, el proper 29 d’octubre a l’Auditori de Cornellà. També intervindran l’escriptora, Asha Miró, el conseller delegat de Siemens, Francisco Belil, el director general d’Oryzon, Carles Buesa, l’economista Emilio Ontiveros i el polític Javier Solana.

La segona edició de la plataforma Cornellà Creació Fòrum presenta sis nous actes en format dinar – conferència amb voluntat de ser un punt de trobada empresarial de forma periòdica entre els mesos d’octubre i juny. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, té com a objetiu promoure conferències i debats sobre paradigmes econòmics arran d’experiències empresarials d’èxit i amb ponents amb un reconeixement nacional i internacional.

CornellàCreació Fòrum compta amb el patrocini d’una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal. Cornellà Creació Fòrum és un exemple més, reflex del talant de l’Ajuntament de Cornellà que té com a prioritat la dinamització de l’activitat econòmica des d’una actitud pro activa i consensuada amb la implicació de tots els agents econòmics, polítics i socials.

Més informació i inscripcions a les ponències a: www.cornellacreacio.cat