Tot a punt per rebre el 14è Festival Internacional de Pallassos

Tot està a punt perquè la ciutat torni a acollir el Festival Internacional de Pallassos de 19 al 28 de novembre. Grans i petits podran tornar a gaudir de la màgia del món del clown, del teatre i del circ amb propostes novedoses, espectaculars i de gran qualitat artística que ompliran de somriures la ciutat.

En aquesta 14a edició s’ha volgut potenciar els artistes de casa nostra, sense oblidar la internacionalitat del Festival. Recuperar alguns espectacles poc vistos i també es donar visibilitat a les pallasses són objectius prioritaris. A banda dels espectacles i de les representacions principals s’han programat nombroses activitats paral•leles: conta contes a les biblioteques, tallers per a nens i nenes, documentals, espectacles solidaris, exposicions de fotografies i de pintura, espectacles per a escoles, etc.

El Festival arrencarà amb un nou aire, amb noves propostes i una programació de qualitat. Així mateix, s’ha impulsat i augmentat la programació al carrer, gratuïta i per a tots els públics perquè la ciutadania pugui gaudir i viure el seu Festival. Altra de les novetats és l’estrena en la direcció artística de l’Àlex Navarro i el Jordi Juanet “Boni” amb una àmplia trajectòria professional com a clowns i com a directors d’espectacles.

Companyies d’arreu del món a ALAPISTA!

El Festival es desenvoluparà en diferents espais, el principal serà ALAPISTA!, a la plaça Catalunya, amb una gran carpa central amb aforament per a un 1.200 espectadors on es podrà gaudir, tots els dies del Festival d’una gran gala concebuda per a tots els públics.  La inauguració serà el dia 19 a partir de les 22.00 hores. Aquesta gala comptarà amb l’actuació dels artistes internacionals: Avner The Eccentric (EUA), Pa&Trik (França), Pata de Perro (Mèxic) i Val de Fun (Ucraïna); els catalans: Dandy Clowns i Monti; i la pallassa espanyola Marta Carbayo, acompanyats per l’orquestra del mestre Jorge Sarraute. L’espectacle el presentarà el polifacètic Marcel Escolano i serà dirigit per Àlex Navarro i Jordi Juanet.

DES-PISTATS!, Sala Ramon Romagosa, Cinema Pisa i La Fragua

Sobre els escenaris d’aquests tres espais circularan també un gran nombre de pallassos nacionals i internacionals de gran qualitat amb diferents sessions i horaris que es poden consultat a la graella adjunta.

ALAIRE! a la plaça Sant Ildefons

La Plaça Sant Ildefons serà de nou un referent de diferents representacions, però també, els cornellanencs i cornellanenques es podran veure sorpresos per algunes actuacions a la Plaça Catalunya, a la Rambla i, fins i tot, a alguna façana de la ciutat. També l’artista Jordi Rocosa presentarà un espectacle visual per diferents indrets de la ciutat.

Entrades ja a la venda

Al web oficial del festival www.festivaldepallassos.com es podrà consultar tota la informació actualitzada del Festival i la seva presència en diferents canals de comunicació 2.0, com Facebook, Twitter i Youtube. També es poden consultar els punts de venda de les entrades.