Cicle de Solidaritat per la Cooperació de Cornellà de Llobregat Tardor – Hivern 2010-2011

El Cicle de Solidaritat per la Cooperació de Cornellà de Llobregat Tardor – Hivern 2010-2011 es tracta d’ una proposta que recull les activitats de sensibilització que s’organitzen per part de les entitats i Ajuntament de Cornellà que treballen en l’àmbit de la cooperació internacional. També hi trobareu propostes d’ aquelles altres entitats de Barcelona que ens expliquen projectes que són interessants. Tot plegat ens ajudarà a fer-nos una idea de la necessitat d’implicar-nos en iniciatives que lluiten per la millora de les condicions de vida de milions de famílies. Des del 8 de novembre fins el 21 de gener, tenim 15 oportunitats per descobrir projectes de voluntariat i col•laboració per la construcció d’un món millor.

El Cicle de Solidaritat és una proposta més que, durant aquest any, entitats de solidaritat de Cornellà per la cooperació internacional i l’Ajuntament de Cornellà, estem realitzant amb l’objectiu de promoure la cooperació amb països del Tercer Món i de sensibilització cap a els ciutadans i ciutadanes de Cornellà.

Exemples d’aquesta tasca són la Fira de la Solidaritat, el cicle de foment de la Pau, el  Punt de Solidaritat, l’oferta de cursos de cooperació internacional, les noves propostes de sensibilització ofertes als centres educatius i tots els projectes de cooperació  que s’han posat en marxa durant aquest any amb països amb moltes dificultats.

 Programa d'activitats