Arriba el Baix Lan Party al Citilab

L'activitat consisteix en que cada participant acudeixi al recinte juntament amb el seu PC personal o prengui prestat un dels que el Citilab posa a la vostra disposició i gaudiu els tres dies al costat de la resta de participants intercanviant dades, navegant per internet a una molt alta velocitat i, el més fonamental, participant dels jocs en xarxa que no cessaran en tot el cap de setmana.

Títols com callof duty 4, Grid, Counter Strike,  Age of Empires 2, Sing Star i Guitar Hero són els triats per ser premiats com a torneigs oficials en els que el guanyador es durà a casa un bon obsequi.

Però la diversió no queda entre aquests 6 jocs, molt al contrari, durant tot el cap de setmana es seguirà jugant amb multitud i diferents jocs de pc, així com consoles o simuladors de ball que faran d'aquest esdeveniment un dels més divertits.

Més enllà dels videojocs també es proposa aprendre i gaudir amb els diferents simuladors d'avió i tren que tindrem amb nosaltres i les diferents xerrades i tallers que es duran a terme aquests tres dies.

Finalment, com a atractiu i ànim a la participació es regalarà als 100 primers participants un Pen drive de 2 gigues.

Més informació a: www.baixlanparty.com