Celebrem el Dia Mundial dels Drets dels Infants!

Cornellà celebrarà el Dia Mundial dels Drets dels Infants amb una festa a la plaça de Sant Ildefons el proper divendres 19 de novembre, tot organitzat per l'Ajuntament i els centres educatius. Els alumnnes de diferents escoles de la ciutat participaran en aquest esdeveniment farcit d'activitats lúdiques amb l'objectiu de sensibilitzar la població de la necessitat de prendre mesures per millorar la situació dels infants arreu del món.

Entre altres, hi haurà la lectura de diferents propostes i d'un manifest per conscienciar els més petits de la importància de ser solidaris i respectuosos. A més, actuarà el grup d’animació XipXap amb l’espectacle “Que Peti la Plaça”. I tot seguit, una representació del Consell dels Infants farà el lliurament a l’alcalde d’una auca que ells mateixos han confeccionat sobre el Dret a la Llibertat d’expressió.

En aquest context, el dissabte dia 20, el Parc Esportiu Llobregat acollirà una Jornada lúdico-formativa per a mares-pares i els seus infants amb tallers, col·loquis i activitats esportives. Tot  organitzat conjuntament amb el Departament de Polítiques de Família, on podeu trobar més informació del Programa. Pot participar tothom i l'assistència és gratuïta. Només heu d'omplir aquesta butlleta i presentar-la a l'AMPA.

Més informació al Departament de Família

Premi 'Ciutat Amiga de la Infància'

Cornellà segueix així en la seva línia de treball per la defensa i la cura de la infància, com reconeix el premi Ciutat Amiga de la Infància. Aquesta distinció, atorgada per UNICEF, el Ministeri de Sanitat i Política Social i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha valorat especialment la continuïtat en la participació infantil en el marc del Consell dels Infants d’aquest municipi.

A Catalunya el reconeixement de “Ciutat Amiga de la Infància” s’ha atorgat a Cornellà, Lleida i Barcelona i tots tres estan convocats el pròxim 22 de novembre al Ministeri de Sanitat i Política Social per rebre aquesta distinció de la mà de la Ministra Leire Pajín.