Finalitza el termini per presentar candidatures als premis 'Ciutat de Cornellà'

Fins al 30 de novembre de 2010 es poden presentar les propostes de candidats a rebre els Premis Ciutat de Cornellà en cada una de les cinc categories existents. Aquest any se celebra la 7a edició d'uns guardons bianuals l'objectiu dels quals és fer un reconeixement públic a persones i entitats que amb el seu treball i dedicació han desenvolupat una important tasca en l'impuls d'actuacions que afavoreixen al conjunt de la ciutadania.

Els veïns i veïnes del municipi poden proposar a persones, a entitats, o a empreses que considerin mereixedora d'un Premi Ciutat de Cornellà per contribuir a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme a la nostra ciutat. Els candidats poden optar a cinc categories diferents: premi Ciutat de Cornellà de Humanitats, premi d'Acció Cívica, premi d'Economia, Premi d'Honor Ciutat de Cornellà i Premi Especial Ciutat de Cornellà.

Cerimònia l'11 de març

Posteriorment les candidatures seran analitzades per una comissió de propostes que farà una selecció perquè el jurat prengui la decisió final. El jurat està format per l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, com a president del mateix, un representant de cada grup polític municipal i una representació de la ciutadania.
El nom dels guanyadors dels Premis Ciutat de Cornellà es revelarà l'11 de març de 2011, en la tradicional cerimònia que s'organitza a l'Auditori.