Tall de la L5 de metro fins al novembre

Des del 3 d'agost fins al 10 de novembre estarà tallada al trànsit la línia 5 de metro entre les parades de Can Boixeres i Collblanc degut a la construcció de la nova estació d’Ernest Lluch i l’adaptació del vestíbul de Can Vidalet per a minusvàlids.

Durant tot el procés constructiu TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) ha dissenyat diferents alternatives per als usuaris de la L5, que potencien l’ús de Rodalies Renfe combinat amb la L1 o bé el Tram. Així, els usuaris de Sant Ildefons i Gavarra hauran d’accedir a Cornellà Centre i des d’allà poden agafar la Renfe i tornar a la L5 a l’estació de Sants Estació. Si els usuaris volen anar a la zona de Can Vidalet, també des de Cornellà Centre poden agafar la Renfe a l’Hospitalet canviar a la L1 fins a Can Serra o bé el Tram a les parades de Can Oliveres o Can Rigal. Si el destí és la zona de Pubilla Cases l’alternativa serà el Tram fins a Can Rigal o bé Renfe i la L1 de metro fins a Florida. Durant tot el període de tall el servei de Renfe i de la línia L1 de metro augmentarà la seva freqüència de pas.

Hi haurà serveis d’autobús complementaris que efectuaran recorreguts parcials en el tram afectat pel tall, però des de TMB es planteja que l’alternativa més còmoda i ràpida, especialment durant les hores punta, seran les mencionades: rodalies Renfe, L1 i Tram. Més informació i detalls sobre recorreguts alternatius personalitzats a: www.actuacions2009.tmb.cat