Activitats gratuïtes al Parc Esportiu del Llobregat pel seu 5è. aniversari

El Parc Esportiu del Llobregat està d'aniversari. Aquest mes de desembre compleix cinc anys de servei als ciutadans de de Cornellà de totes les edats, amb catorze activitats diferents dirigides i amb les seves portes obertes els 365 dies
de l'any.

Per celebrar el seu primer lustre, des de dilluns 29 de novembre fins divendres 3 de desembre, el PELL ha organitzat un programa d'activitats gratuïtes per tothom. Només heu d'apuntar-vos a la recepció.

El dilluns 29 teniu l'oportunitat de practicar Streetdance a les 09:30 hores del matí i a les 20 hores del vespre. Dimarts 30 és el dia del Bodybalance amb dues sessions, una a les 09:30 i una altra a les 20 hores. Per dimecres, el PELL ha previst una classe d'Aquagim a les 10:30 hores i Spinnig durant 90 minuts a partir de les 20:00 hores. Dijous podem començar fort el matí amb una sessió d'hora i mitja de Spinning a les 10:30 hores; Per rematar el dia, tenim la possibilitat de realitzar uns exercicis de Bodypump. Començaran a les 20 hores. I com colofó de la setmana, el divendres a les 09:30 ens ofereixen una classe de Bodypump i una altra d'Aiguafit a les 19:30 hores.

A més de passar una estona de diversió saludable, tots els assistents participaran en el sorteig de regals i obsequis.

Aquest mes, un nou servei

Des de el passat 24 de novembre ja es pot llogar tovalloles al centre pel preu d'un euro. Després d'utilitzar-la només s'ha de dipositar als cistells dels vestuaris.

Molt més que un parc esportiu

El PELL també ofereix la possibilitat de participar a la comissió que organitza la Rua de 2011 pel carnestoltes. El ball, la diversió i l'exercici físic estan garantits.