Cornellà rep la distinció 'Ciutat Amiga de la Infància' que atorga UNICEF

Cornellà ha rebut la distinció 'Ciutat amiga de la Infància', que reconeix aquelles ciutats que desenvolupen una tasca de defensa i reconeixement dels drets dels infants. Aquest reconeixement, atorgat per UNICEF, el Ministeri de Sanitat i Política Social i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha valorat de Cornellà la participació infantil en el marc del Consell d'Infants.

La ciutat del Llobregat s'ha convertit així en la tercera ciutat catalana que rep aquesta distinció. Barcelona la va rebre a 2007 i Lleida, l'any següent.

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, acompanyat de dos infants membres de Consell d’Infants de Cornellà, ha recollit a Madrid aquest reconeixement i ha agraït aquest premi: “És una satisfacció doble, coma a ciutadà i com a alcalde,  pel reconeixement a una bona feina; a més, és un estímul per continuar treballant”.

Vuit anys de treball

El Consell d’Infants de Cornellà es va constituir el 13 de juny de 2002. És un consell de participació infantil en  el qual es dóna un espai als infants per poder pensar, raonar, reflexionar, dialogar i fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana.