L'escriptora Asha Miró porta la seva experiència al Cornellà Creació

La segona ponència de la plataforma Cornellà Creació Fòrum portarà fins al Museu Agbar a l'escriptora i diplomada en Ciències de l'Educació, Asha Miró, el proper 17 de desembre. Vinculada al Departament de Comunicació i Promoció del Fòrum Universal de les Cultures de Barcelona, la seva experiència personal i la seva activitat professional està enfocada en l'àmbit de la cooperació, i sobre això aprofundirà en aquesta plataforma. Serà una conferència-dinar que tindrà per títol 'Els emprenedors socials: motor de canvi del món'.

Un espai per a la cooperació

Aquesta és la segona conferència del Cornellà Creació Fòrum que té com a principal objectiu ser un punt de trobada dels empresaris de la ciutat, i alhora, oferir-los les opinions de personalitats de diferents àmbits socials i econòmics per generar idees que permetin impulsar l'economia local i
contribuir a la seva millora, cohesió i competitivitat. Amb aquest objectiu el Museu Agbar rebrà fins a juny a: Francisco Belil, conseller delegat de Siemens (4 de febrer); Carles Buesa, director general de Oryzon (25 de març); Emilio Ontiveros, president de AFI (6 de maig); i Javier Solana, polític, físic i diplomàtic (17 de juny).

Ponències pràctiques en format taller

En el Citilab també es desenvoluparan xerrades-tallers paral·lels, més pràctics i específics sobre
diferents temes. El 19 de març tindrà lloc una sobre la gestió de magatzems i al març es farà una sobre comptabilitat i gestió empresarial. Les persones interessades en assistir a qualsevol de les ponències o tallers poden fer la reserva mitjançant la web: www.cornellacreacio.com.