El comerç local de Cornellà sortejarà en Nadal 4.400 euros entre els seus clients

Aquest Nadal ve carregat de premis per als clients del comerç local de Cornellà. Amb el lema 'Somia un gran Nadal' aquest mes ha començat la campanya organitzada pel Consorci de Comerç i l'entitat 'Cornellà Compra a casa' que regalarà fins a 4.400 euros en targetes de compra,
repartits en 8 premis de 300 euros i 2 premis d'1.000 euros cadascun. Els usuaris obtindran un tiquet per cada compra realitzada, en total es repartiran prop de 200.000, i cada tiquet portarà un número identificatiu. Per saber el bitllet premiat, el número s'haurà de correspondre amb els sorteigs de l'ONCE, entre els dies 20 i 31 de desembre.

D'aquesta manera, els bitllets premiats els dies 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre obtindran un premi de 300 euros i els dels dies 24 i 31 de desembre obtindran targetes de compra per valor de 1.000 euros cadascuna. Aquestes targetes de compra es podran gastar en qualsevol dels comerços i parades dels mercats municipals adherits a la campanya.

Un comerç implicat a la ciutat

Els comerciants també promouen cada any la il·luminació nadalenca als carrers més cèntrics,
fan audicions de nadales als mercats municipals, recullen cartes per als Reis, aporten caramels per a la Cavalcada de Reyes, recullen joguines, etc.

Descomptes tot l'any amb la targeta 'entarja't'

Més enllà de la campanya nadalenca, el comerç local fomenta la fidelització dels seus clients amb accions constants durant tot l'any. Un bon exemple és la targeta 'entarja't', que acumula descomptes d'un 1% en les compres utilitzables en properes compres a qualsevol dels comerços adherits a l'entitat 'Cornellà compra a casa'. Més d'11.000 persones ja compten amb aquesta targeta que es pot adquirir a qualsevol dels comerços adscrits a la campanya.