Persones de diferent nacionalitat poden inscriure's per votar, fins el 15 de gener

La nova normativa que regula el sistema electoral per a les eleccions municipals de 2011, estableix que podran participar, a més de totes les persones majors d'edat de nacionalitat espanyola, les nascudes a Bolívia, Xile, Colòmbia, Equador, Paraguai, Perú, Nova Zelanda, Noruega i la Unió Europea.

Els ciutadans de Bolívia, Xile, Colòmbia, Equador, Paraguai, Perú i Nova Zelanda hauran de complir els següents requisits: comptar amb el nombre d'identificació d'estranger (NIE), estar en possessió de l'autorització de residència a Espanya i haver residit a Espanya de forma legal i continuada durant almenys cinc anys, anteriors a la data de presentació de sol·licitud.

Per la seva banda, els procedents de Noruega i la Unió Europea hauran de comptar amb el nombre d'identificació d'estranger (NIE).

Inscripció al cens electoral

Amb aquests requisits poden tramitar una sol·licitud d'inscripció en el cens electoral per a les eleccions municipals fins al proper 15 de gener en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i de 16.30 a 19 hores. També es podrà realitzar a través d'internet o per correu postal.

Per a més informació: www.diba.cat/aic o al telèfon de l'Oficina del cens Electoral (901 101 900).