8 de gener, portes obertes a la nova escola bressol de Sant Ildefons

El proper dissabte 8 de gener, entre les 10 i les 14 hores, es farà una jornada de portes obertes a la nova escola bressol del barri de Sant Ildefons. Aquest nou centre s'anomena Torre de la Miranda i està ubicat a la Plaça dels Almogàvers, 2.

Amb 87 matrícules disponibles per a nens i nenes de entre 0 i 3 anys, es converteix així en la vuitena escola infantil de la ciutat del Llobregat, que compta amb més de 600 places per a infants d'aquesta edat. La nova escola comptarà amb tots els serveis pedagògics i educatius.

Unes instal·lacions pensades pels més petits

A les mateixes instalacions es troben diferentes serveis de petita infància, gestionats pel Departament de Polítiques de Família: L'Espai Familiar, pensat per a famílies amb infants  de 9 mesos fins a 3 anys sense escolaritzar i que necessiten suport a la criança i educació dels seus fills i filles. D'altra banda, l'Espai Nadó, dirigit a les famílies sense experiència, amb nens menors de 9 mesos no escolaritzats. Allí podran posar en comú els seus dubtes; i, per últim, el servei Minuts Menuts, una projecte de guarda d’infants de 0 a 3 anys, per donar resposta a necessitats no previstes o puntuals de les seves famílies.