El campament oriental prepara l'arribada dels Reis Mags a Cornellà, prevista pel 5 de gener

Els Reis Mags estan en camí per repartir regals i màgia a tots els habitants de Cornellà del Llobregat. La seva arribada està prevista el dia 5 de gener a les 18 hores. De moment, el Campament Oriental ja està instal·lat i Can Mercader és un any més un espai per somniar amb actuacions, mercat d’artesania, música, tallers infantils, solidaritat i de moltes sorpreses més fins dimarts 4 de gener de 18 a 21 hores. Allí, el Mag Maginet explica als nens i nenes de Cornellà tots els detalls de l’itinerari reial.

Gaudir d’espectacles itinerants, danses orientals cada tarda a les 18, 19 i 20 hores dalt de l’escenari i acrobàcies a càrrec de la Companyia Toniton... Tot al nostre abast. Així mateix, a l’Haima dels contes podem deixar volar la nostra imaginació amb històries d’arreu del món.

El corral dels animals de granja, el racó per les cartes als Reis, la xocolatada i l’imprescindible carpa d’elaboració de l’element màgic completen el cercle del campament que precedeix a les seves Majestats.

Els Reis saluden a les 20 hores des de l'Ajuntament

I per fi... la Nit de Reis! Comença a partir de les 18 hores del 5 de gener. Els assistents esperen les ordres del Mag Maginet per fer visible “l’element màgic” i indicar el camí als nostres Reis. La cavalcada inicia el seu recorregut des del carrer de Mª Aurèlia Capmany i es dirigeix al barri Centre pel carrer Rubió i Ors; posteriorment s’endinsarà al barri de Gavarra-Lindavista sud fins arribar a l’Ajuntament, cap a les 20.00h, on els Reis fan la salutació de benvinguda a tota la ciutadania. La cloenda és a les 21:30 hores al final del carrer Lluís Muntades, darrere de Siemens.

Si les condicions climatològiques són adverses i la Cavalcada no es pot realitzar, Ses Majestats els Reis d’Orient rebran als infants a la piràmide de la Fira de Cornellà per recollir les seves cartes entre les 18 i les 21h.