Exposició 'Barraques. La ciutat informal', al Museu Palau Mercader

El proper 13 de març s’inaugurarà al Museu Palau Mercader  l’exposició 'Barraques. La ciutat informal', produïda pel Museu d’Història de Barcelona, que es podrà veure fins el dia 1 de maig.

En el marc d’aquesta exposició, el Museu ha programat la projecció del documental de TV3 'Barraques, la ciutat oblidada', amb la participació dels autors: Alonso Carnicer i Sara Grimal, el dijous 17 de març a les 19 hores a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central de Cornellà.

Des del Departament de Patrimoni Cultural volem recollir el testimoni d’aquelles persones que van viure aquest fenomen a Cornellà de Llobregat, on sembla que van tenir més presència els refugis o coves que no les barraques.

Recollida de testimonis de la vida a les barraques

Qualsevol persona que tingui records personals directes o indirectes, fotografies, o qualsevol altre tipus de testimoni  de la vida en refugis o barraques a Cornellà i que vulgui aportar més llum sobre aquest fenomen a la nostra ciutat, pot posar-se en contacte amb Joan Fernández o Anna Plans, al Departament de Patrimoni Cultural al telèfon 93 474 51 35.

Enllaços per ampliar la informació

Podeu trobar més informació de l'exposició a la web i del documental, al portal cedit en el 3cat24 per a l'equip.