Nova edició de la Setmana Cultural Andalusa

El dissabte 26 de febrer a les 19 hores té lloc la XXV edició de l'entrega dels premis literiaris Blas Infante, que compta amb l'assistència dels socis fundadors, els antics presidents de l'entitat i els representants de les institucions més destacades de la ciutat.

A més hi ha previstes les actuacions dels quadres de ball de l'entitat i de la coral 'Voces amigas', de la balladora Esther Moreno i de l'artista convidada de Sevilla, María Espinosa. L'acte serà a l'Auditori de Cornellà i tots els assistents rebran el llibre "XXV Años de Poesía".

I diumenge 27 arriba el gran dia. A les deu del matí es celebra el festival de balls amb la participació dels quadres: Luceros del Alba, Ozú que arte, Nuevo Amanecer,  Aires del Rocío, Suspiros de la Alhambra i Esencia Flamenca. A les dotze del matí es donarà la benvinguda a les institucions i entitats i es realitzarà la solemne ofrena floral davant del bust de Blas Infante. La coral Voces Amigas interpretarà els himnes d'Andalusia i el de Catalunya.