La nova biblioteca Marta Mata obre les portes al gener

Amb aquesta nova biblioteca l’Ajuntament posarà en marxa la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, un servei cultural, d’oci i d ‘informació, que posarà a l’abast dels usuaris els fons documentals i serveis que ofereixen la Biblioteca Central de Cornellà, la Biblioteca Marta Mata, i en un futur pròxim, la nova biblioteca del barri de Sant Ildefons.

La Biblioteca Marta Mata és un centre local d’informació que facilita tot tipus d’informació i coneixement als seus usuaris. Aquest nou equipament bibliotecari, de 1660 metres quadrats distribuïts en quatre nivells, està ubicat a l’edifici del antic cinema Titan. La planta subterrània, de 227 metres quadrats, acull la sala polivalent de la biblioteca, un espai adient per la celebració de tota mena d’actes, presentacions de llibres, conferències o petites exposicions. La planta baixa és ocupada pel vestíbul d’accés principal, els punt d’informació i préstec centralitzat, la secció de música i imatge, les terminals d’internet i l’àrea de diaris i revistes. La primera planta acull l’àrea infantil i l’espai de suport. Finalment, la segona planta i l’altell, és l’espai on s’ubiquen el fons general de la biblioteca i el fons especial, centrat en temàtiques de la dona.

Dependències modernes i funcionals

La nova biblioteca Marta Mata oferirà als seus usuaris els serveis habituals comuns a les biblioteques més modernes: servei de préstec, préstec interbibliotecari, servei d’informació, formació d’usuaris, accés a Internet, connexió WI-FI i una àmplia i variada gamma d’activitats dirigida al públic de totes les edats. També comptarà amb un servei propi de reprografia i amb diferents punts d’escolta i visió, per poder accedir als diferents documents en format VHS, DVD, CD, aùdio etc...

La biblioteca Marta Mata disposarà de 60 punts de lectura en la sala general d’adults, de 25 a la sala infantil i de 20 a l’àrea de música, diaris i revistes. El seu fons documental inicial serà de 20.000 documents.

El seu horari d’obertura al públic serà totes les tardes de dilluns a divendres, de 13,30 a 20,30 hores, i els dimarts i dissabtes al matí, de 10 a 14 hores.

Més informació sobre la Jornada de portes obertes a:

 Descarregar Díptic Informatiu