La Residència Teresa Duran, al 60% d’ocupació als quatre mesos d’iniciar l’activitat

Consulta La Fundació

Cornellà compta des del passat mes d’octubre amb una nova residència de gent gran, la Teresa Duran, un equipament modern i funcional ubicat a l’avinguda Salvador Allende. Gestionada per la Fundació Privada per a l’Atenció a les Persones Dependents en col·laboració amb la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, la residència va iniciar de forma progressiva l’ ingrés dels usuaris d’acord amb les exigències de tot el procés administratiu i l’adaptació progressiva de cada una de las persones.

A quatre mesos de la seva obertura un total de 57 usuaris gaudeixen d’una de les 100 places residencials concertades amb la Generalitat de Catalunya i integrades en la xarxa pública d’atenció del sistema de serveis socials. Es preveu que la plena ocupació estigui completada al mes d’abril. La Residència compta a més amb places disponibles per a usuaris privats i pot atendre estades temporals, respirs familiars i convalescències.

Amb un equip de 70 professionals, la residència ocupa un edifici de quatre plantes sobre una superfície construïda de 6.554 m2 i  disposa dels serveis i equipaments més avançats en assistència psicosocial i sanitària per fer la vida dels usuaris més còmoda i fàcil.

Més places de psicogeriatria

La Residència Teresa Duran ampliarà de 32 a 66 les places residencials especialitzades per psicogeriatria,  un cop que les places inicials han estat cobertes. Aquesta ampliació comportarà dedicar dues plantes senceres a persones afectades per problemes lligats a factors psicogeriàtrics, com ara les demències.