26 de març: Portes obertes a l'espai esportiu de Sant Ildefons

El dia 26 de març el nou espai esportiu de Sant Ildeons farà una jornada de portes obertes entre les 10 i les 14 hores. Aquest equipament consta de dos pavellons: un de competició amb una graderia, l'aforament de la qual ronda les 200 persones, i un altre d'entrenament, tots dos amb sòl de parquet.

Els dos pavellons són divisibles, amb el que es pot disposar de fins a 6 pistes per a la pràctica simultània d'activitats i compten amb les infraestructures necessàries per a un ús intensiu d'aquesta instal·lació.

El centre cívic i la ludoteca al Parc Esportiu Llobregat

Aquest mes de març també s'ha fet realitat el centre cívic i la ludoteca del Parc Esportiu del Llobregat. Es concreten així dos equipaments que donen resposta a unes necessitats socials generades en els últims temps. En el cas del Centre Cívic i la ludoteca en Riera a causa de la necessitat d'augmentar espais d'oci i culturals com a conseqüència del creixement experimentat. Allí comptem amb una zona esportiva de primer nivell amb el Parc Esportiu, les pistes de tennis de la Federació Catalana, l'Estadi Municipal o l'estadi del RCD Espanyol.

Respecte al nou Espai Esportiu de Sant Ildefons, s'ha creat una moderna instal·lació polivalent i adequada per a la pràctica de múltiples modalitats esportives. La inversió en aquests dos equipaments ciutadans ha superat els 6 milions d'euros, finançats en part amb recursos municipals i uns altres gràcies a programes de la Generalitat com la Llei de Barris o els Plans Estatals en el cas del Centre Cívic.

Un entorn millorat per sumar qualitat de vida

La zona en la qual s'emmarca el Centre Cívic i la Ludoteca en el Parc Esportiu Llobregat és un marc esportiu i social de primer nivell que ha canviat substancialment i que ha millorat la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, optimitzant una zona que estava en desús.

Per la seva banda, tota la zona en la qual se circumscriu el nou Espai Esportiu de Sant Ildefons ha millorat la connectivitat i les vies d'accés amb l'objectiu d'adequar-ho al tràfic rodat i als vianants. En aquest entorn s'han millorat les avingudes de Sant Ildefons, Línia elèctrica i República Argentina, per fer-les més accessibles i transitables per a les persones, s'han generat habitatges i aparcaments públics i s'han definits noves zones d'oci i mobiliari urbà que han millorat substancialment la imatge del barri.