Quatre anys de projectes, detall a detall

Cornellà ha experimentat una important transformació urbanística i social els darrers quatre anys amb el desenvolupament de projectes que estan configurant els ciments per la ciutat del futur.  A través d’una exposició temàtica instal·lada a diferents espais públics de la ciutat es poden veure els elements i iniciatives que corroboren aquest impuls i creixement en tots els àmbits de la vida municipal.

Els elements expositius estan ubicats a 6 punts, que es corresponen amb els diferents barris de la ciutat:

- Av. República Argentina/ C. Almogàvers
- Plaça de l’Església (sector institucional)
- Viaducte
- Plaça Pallars
- Plaça Can Suris
- Passeig FFCC/ C. Dolors Almeda

Mitjançant la plataforma dels Espais Cúbics, es podrà contemplar el detall d’aquests projectes. La mostra recull els eixos d’aquest desenvolupament:  el compromís amb l’educació, amb noves escoles i més serveis en totes les etapes educatives; amb una ferma aposta per l’impuls del sector econòmic des de diferents perspectives, la promoció de polítiques socials de suport als col·lectius dependents, l’esforç  pel desenvolupament d’equipaments culturals i esportius; les millores en convivència, en seguretat e infraestructures; i també, les importants transformacions en la fisonomia i l’espai públic.

La exposició vol reflectir, en definitiva,  el nou punt de partida d’una ciutat dinàmica, compromesa i amb capacitat per construir el futur des de l’esforç, el diàleg i la corresponsabilitat.