Última setmana per a presentar candidatures als Premis Ciutat de Cornellà

Els Premis Ciutat de Cornellà, que se celebren de forma bianual, arriben a la 6ª Edició. El seu objectiu és fer un reconeixement públic a persones i entitats que amb el seu treball i dedicació han desenvolupat una important labor en l'impuls d'actuacions que afavoreixen el conjunt de la ciutadania.

Els veïns i veïnes del municipi poden proposar fins el 10 de febrer a persones, entitats, o empreses que considerin mereixedores d'un premi Ciutat de Cornellà per contribuir a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme a la nostra ciutat. Els candidats poden optar a cinc categories distintes: premi Ciutat de Cornellà d'Humanitats, premi d'Acció Cívica, premi d'Economia, Premi d'Honor Ciutat de Cornellà i Premi Especial Ciutat de Cornellà.

Posteriorment les candidatures seran analitzades per una comissió de propostes que farà una selecció perquè el jurat prengui la decisió final. El jurat està format per l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, com a president del mateix, un representant de cada grup polític municipal i una representació de la ciutadania. El nom dels guanyadors dels Premis Ciutat de Cornellà es desvetllarà el 22 de maig, en la tradicional cerimònia que s'organitza a l'Auditori, on se'ls farà lliurament d'una peça artística i un diploma acreditatiu. Es pot consultar més informació sobre les bases a la web: www.cornellaweb.cat.