Exposició del 25è Concurs de Còmics 'Ciutat de Cornellà'

Lliurament de premis, presentació de la publicació "Còmics a Cornellà 2009" i lliurament del 16è Premi "Ivà" al millor historietista professional 2009.

Aquesta exposició constitueix l'acte central de la Mostra i dóna a conèixer els treballs guanyadors i finalistes del 25è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", on els joves creadors fan del còmic el seu mitjà d'expressió artística.

Durant l’acte d’inauguració es farà l’entrega de premis del concurs, així com el lliurament del 16è premi Ivà que en aquesta ocasió el rebrà Carlos Areces, més conegut com Carlös, reconegut dibuixant i col·laborador de El Jueves, conegut també per la seva faceta televisiva a La hora chanante i Muchachada Nui.

També es podrà veure 'El Racó de l'Ivà', creat l'any 2003, coincidint amb el 10è aniversari de la seva desaparició, ens recorda l’enyora’t dibuixant amb una col·lecció d'obres (dibuixos, il·lustracions i historietes dedicades a l'Ivà) realitzades pels historietistes professionals guardonats amb el premi Ivà.

Lloc: Castell de Cornellà
Inauguració: 22 d'octubre a les 20h.
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. Diumenges i festius de 10 a 14h (dissabtes tancat)