Curs de carretoner del programa 'No t'aturis'

Dintre del programa “NO T’ATURIS!“, s'ha realitzat en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), un curs de conducció de carretons elevadors. Aquesta acció formativa ha comptat amb el suport de l’empresa cornellanenca IFTEM ALMACENÀTICA,SL, que participa activament amb la Direcció de Polítiques d’Ocupació des del punt de vista de l’aprofitament de les sirnergies dels actors locals i d'aproximació al teixit productiu.

El curs, de 30 hores, ha durat des del 4 d’abril fins el dia 11 i han participat 12 persones, de les quals quatre són dones. Aquesta participació femenina és significativa i correspon a la política d’Igualtat  impulsada en tots els nostres programes en aquesta àrea d’ocupació i establerta des de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

El sector de la logística històricament ha estat més vinculat al gènere masculí i accions com aquesta fomenten la major integració de la dona cap a aquests sectors professionals.

El programa "NO T’ATURIS!" és un dispositiu d’inserció sociolaboral adreçat als aturats i les  aturades de llarga durada. Totes les accions que es realitzen tenen un doble objectiu: augmentar les possibilitats d’inserció de les persones i corregir situacions de discriminació i desavantatge per raó de gènere.