Ja es poden presentar treballs al 27è. Concurs de Còmic Ciutat de Cornellà

Ets jove, i t’agrada dibuixar còmics i vols donar a conèixer les teves creacions? Ara tens l’oportunitat, ja que l’Ajuntament de Cornellà ha obert el termini per presentar treballs al 27è. Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”.

Teniu temps fins el 8 de juliol de 2011. Hi ha dues categories, una júnior, per als joves entre 12 i 16 anys; i una altra sènior, pels que tinguin entre 17 i 30 anys. El tema és lliure i l’únic límit és que el contingut no atempti contra la dignitat de les persones i els animals.

Les obres han de ser originals i s’han de presentar sota un títol o lema, en català o castellà, en color o en blanc i negre. Existeixen tres modalitats: una general, una altra d’animació i còmic (categoria sènior) i altra de tira política (categoria sènior).

Els premis als que podeu optar són molt interessants!: des de premis en metàl·lic, cursos de formació, lots de còmics, subscripcions a revistes, la col·laboració a un setmanari i, fins i tot, un viatge al Festival d’Angoulême de 2012! Les bases del concurs es poden consultar al departament de Joventut al web: www.cornellaweb.cat

Les obres finalistes i les premiades s’exposaran durant la tardor a la Mostra de Còmics que es fa a la ciutat.