L’analista econòmic i financer, Emilio Ontiveros, convidat al Cornellà Creació

‘Innovació i capacitat per emprendre: Diagnòstic de la situació actual i línees d’acció’ és el títol de la ponència de la plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum, promoguda per l’Ajuntament de Cornellà, del 6 de maig. Emilio Ontiveros, un dels més reconeguts analistes del nostre país, compartirà un dinar-conferència amb un centenar d’empresaris a qui els explicarà la seva visió de la situació econòmica actual.

Catedràtic d’Economia de l’Empresa per la Universitat Autònoma de Madrid, Ontiveros va treballar en diferents empreses d’àmbit nacional abans d’endinsar-se en el món de l’educació. Autor d’una llarga llista de publicacions compta amb una dilatada experiència en l’àmbit dels mitjans de comunicació i forma part del consell de redacció de diferents revistes sobre economia i finances.

Membre fundador de l’Asociación Española de Economía y Finanzas Internacionales, Ontiveros presideix en l’actualitat l’AFI i s’ha convertit en un valuós col·laborador i assessor tant del sector privat com en l’àmbit de les institucions públiques.

La cinquena ponència de gran format

Aquesta cita és la cinquena de les ponències de gran format previstes enguany per la plataforma Cornellà Creació Fòrum, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.