Arcàngel i Dorantes, en el XXVIII Festival d'Art Flamenc de Catalunya

Departament de Cultura

El 13 de maig arrenca a Cornellà una nova edició del Festival d'Art Flamenc de Catalunya. La inauguració de l'exposició de fotografies de Diego Pedra ‘Gestos Flamencos’ a la Biblioteca Marta Mata marca l'inici de gairebé 20 dies d'art a la ciutat.

El 14 de maig té lloc la gala en la Peña Los Aficionaos, en la qual es presenta un llibre i actuen els Novisimos amb Rocío Lluna, acompanyada a la guitarra per Fernando Rodríguez.

Un equador d'alt nivell

Els actes continuen el divendres 20, amb la master class dirigida per Arcàngel, que juntament amb Dorantes, són les estrelles del festival i marquen l'equador d'or d'aquesta edició. Tots dos realitzaran una actuació conjunta dissabte 21 a l'Auditori de la ciutat.

El dia 29 a la plaça de Sant Ildefons és el torn de les diferents escoles de ball de la ciutat. La prova selectiva del concurs Internacional del Cante de las Minas de la Unión se celebrarà a la Sala Ramón Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu el divendres 27 i, el 2 de juny, es donarà a conèixer el Fons Flamenc de la Biblioteca Central de Cornellà i es repartirà la guia del mateix.

El fermall del festival serà l'espectacle “Sin Fronteras”, que pujara a l'escenari a Elu de Jerez, acompanyada a la guitarra per Antonio Carrión, i a Son de Tacón, que presentarà Rambla Abajo.