L’Escola Municipal de Música obre les inscripcions per al nou curs

L’Escola Municipal de Música de Cornellà de Llobregat ha obert el termini per fomalitzar les preinscripcions per al curs escolar 2011_2012. La publicació de llistes d’admesos serà el 31 de maig per a Llenguatge Musical; metre que la llista d’alumnes admesos i adjudicació d’instruments serà el 14 de juny. 

Les matrícules es podran formalitzar entre el 22 i el 30 de juny. Tota la informació i el full de preinscripció es poden consultar al Departament d'Educació.

L’escola Municipal de Música de Cornellà ofereix una formació especialitzada de qualitat que permet a tots els infants, joves i adults la possibilitat d´exercir una activitat musical des dels 4 anys fins a l'edat adulta.

Les matèries que s'imparteixen són: sensibilització i expressió musical adreçades als més petits, iniciació a la música, aprofundiment musical, cursos de música per a joves i adults que no posseeixen coneixements previs.

Instruments: piano, guitarra clàssica i guitarra moderna, violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, percussió clàssica i moderna, saxofon, orquestra de grans i petits, grups corals, conjunt instrumental.