Oberta la inscripció al Programa Dyned per aprendre anglès

Ja està obert el període d’inscripcions al programa Dyned, una iniciativa de l'Ajuntament que pretén contribuir a millorar el nivell d'anglès dels alumnes de 5è. de Primària, d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres educatius públics de Cornellà, mitjançant un mètode d'aprenentatge "on line". El 22 de juny és la data límit per fer les inscripcions.

Es tracta d'un programa complementari de formació que es pot fer des de casa, fora de l'horari lectiu, i que aborda les quatre habilitats de l'idioma: llegir, escriure, escoltar i parlar; i el seu contingut s'adapta al nivell de cada estudiant. La metodologia combina el treball individual amb tutories presencials i telefòniques.

El cost per a les famílies és de 50 euros per curs

Aquesta activitat formativa es  desenvoluparà d’octubre de 2011 i fins al mes de juliol de 2012, i es realitza en col·laboració amb els centres educatius públics de la ciutat que desitgin participar en aquesta iniciativa.

Per a participar en aquest programa els alumnes han de disposar d'un ordinador  Windows XP amb lector de DVD i auriculars perifèrics amb micròfon incorporat a més de la possibilitat de connectar-se a Internet esporàdicament.