Si ets jove, gaudeix de 50 propostes d'oci nocturn amb les Nits Insòmnia

Descarrega el programa

Departament de Joventut

Si tens entre 16 i 35 anys, ganes de divertir-te i de compartir experiències nocturnes tornen les “Nits Insomnia”, la programació d'oci saludable que l'Ajuntament posa a la disposició dels joves per a les nits d'estiu. Tan sols és necessari tenir ganes de participar ja que totes les activitats són gratuïtes.

L'oferta és molt àmplia, prop de 50 propostes d'oci i cultura que es realitzen en equipaments i espais públics de la ciutat. Esports, jocs de taula, tallers de màgia, de cuina, de manualitats, nits de massatges i relaxació, de música, nit japonesa, visita nocturna al riu o a la biblioteca, la “lan party”...i una infinitat de propostes més, per divertir-se sense sortir de la ciutat fins a primeres hores de la matinada. Més de 1.100 joves van participar l'any passat en aquestes activitats que es realitzen a la ciutat per cinquè any consecutiu.

Les inscripcions poden fer-se en el Tràiler (Servei d’Informació Jove) al carrer Mossèn Andreu, 17 o en el CRAJ; de dilluns a dissabte de 17 a 21 hores. El telèfon de contacte és el 93 376 35 61 i el c/e: trailer@aj-cornella.cat. Apunta't ja! Tota la programació està disponible al Departament de Joventut.