El Carnestoltes arriba el dissabte 21 de febrer a la plaça Catalunya

El rei Carnestoltes arriba a Cornellà el dissabte 21 de febrer amb la tradicional rua de Carnaval que any rere any reuneix milers de persones amants de la festa i de la diversió, conduïts pel Gran Cornel·lius.

Centenars de persones, en 28 comparses, ja estan apuntades al concurs, amb disfresses originals i d'actualitat que no es revelaran fins el dia de la Rua. Entitats, clubs esportius, famílies i grups d'amics participen en una tradicional festa que posa a prova la imaginació.

Com cada any hi haurà premis. Aquest 2009 tindrem cinc categories: millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la de temàtica més actual. Els premis són gentilesa del Cornellà Compra a Casa.

CONCENTRACIÓ I INICI DE LA RUA

  • Concentració de comparses: 17:00 hores a la Plaça Catalunya.
  • Inici de la rua: 18.00 h al carrer Bonestar (alçada de Plaça Catalunya).

RECORREGUT

  • 18.00 hores: Plaça Catalunya, avinguda de Sant Ildefons, avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya.
  • 20.30 h Fi de festa i lliurament de premis a la plaça de Catalunya.

BASES CONCURS DE COMPARSES

  • Grup mínim de 10 persones.
  • Es valorarà la disfressa, els acompanyaments musicals, la coreografia, la temàtica i sobretot la marxa que portin.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Servei d'informació Jove TRAILER (trailer@aj-cornella.cat)
Carrer Mossèn Andreu, núm. 17. Telèfon: 93 376 35 61.
Del 2 al 20 de febrer de 2009.
Horari: Dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 h.
Dissabtes de 17.00 a 20.00 h.

El mateix dia 21 a partir de les 17 hores a la mateixa Plaça de Catalunya (al costat de l'escenari).

Ball de disfresses i Carnaval Infantil

També, el mateix día 21, a partir de las 22.00 h, al Patronat l' Agrupació Sardanista de Cornellà organitza un gran ball de disfresses.

El diumenge dia 22, a partir de les 12.00 hores el Carnaval Infantil.  La Societat Musical La Unió i la Societat Coral "La Unió" organitzen una Rua pel Casc Antic amenitzada pel grup de la Xaranga Sarau. Tindrà la seva sortida a la porta del CEIP Els Pins i finalitzarà a la plaça de l'Església amb una actuació musical i ball popular amb el grup Encara Farem Salat, a les 13.00 hores.